McLobster: entrepà de llagosta de McDonalds

4 nov.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Us juro per Déu que existeix. Encara que sembli tret del menú del Cangrejo Crujiente de Bob Esponja. Us prometo que la primera vegada que ho vaig llegir, jo tampoc m’ho podia creure. Però després d’indagar una mica… Per Déu… Existeix, és real… Els nois de McDonalds ho han tornat a fer. No, no l’he provat mai, perquè només es pot trobar als establiments McDonalds de Canadà (no sé si a la part francòfona en diuen McHomard, la veritat) i de Nova Anglaterra i només quan s’aixeca la veda i es temporada de llagosta (durant l’estiu). Els ingredientes són: llagosta, enciam, api i salsa McLobster (uauuuuu, qué original), una barreja de maionesa, salsa tàrtara i guarniment per amanides. I tot per 4,50 dólars! (extrem aquest no confirmat).  I sembla ser que la carn de llagosta és de veritat. Ni surimis ni sucedanis per l’estil. Ai, si el xef del Nora’s, ell que ha creat una truita de llagosta i caviar que costa 1.000 dólars, se n’assabenta segur que denúncia la multinacional per competència deslleial. I tampoc sembla que hagi despertat les ires dels ecologistes (els vegans, ja són una altra història), ja que és un producte absolutament sostenible, perqué les llagostes de Maine emprades són bàsicament uns animalons criats en piscifactories (i soses com una mala cosa).

Jo demanaria als nois deMcDonalds que no s’aturin aquí, i que segueixint innovant. Després de totes les delicatessen que se’ls han passat pel cap  a tots els llocs del món per intentar seduir els paladars locals, han de seguir. Jo els proposo alguns suggeriments per al mercat català: McSardina (amb salsa McSardina, of course), McAlçot (amb salsa McRomesco), McLomoconqueso,  i no pot faltar la McButi (de botifarra).

Per acabar de certificar l’autenticitat del McLobster, aquí us deixo un anunci de televisió en què s’anuncia aquesta delicia contemporània.

Tots el vídeos del bloc, els podeu veure a Catering Deneuve Bloc Tv

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: