I qué me’n dieu dels sucs?

1 nov.

Volem sucs naturals

Reprenent el tema on ho vaig deixar ahir, què dir dels sucs, suposadament de fruites, que també serveixen en els hotels per esmorzar! Especialment el de taronja. A mi aquest, si goso prendre’l, em produeix acidesa i estic tot el matí amb cremor d’estómac. El mateix que amb el de pinya. Normalment l’únic que tolero és el de préssec.

Aquí el problema, en el fons, és una qüestió de mala consciència: els hotels se senten culpables per cobrar el que ens cobren pels seus esmorzars i intenten que siguin variats i d’aspecte nutritiu i saludable. Per això ofereixen multitud de sucs diferents. Però a quin pitjor, és clar, perquè si tots haguessin de ser naturals i acabats de fer, doncs imagineu l’efecte que això tindria en el seu compte de resultats …. Buf … Amb lo cara que va la fruita. A on va vostè a parar!

Per això ens enmetzinen amb aquests sucs a base de concentrat, aigualits més del compte, o quan no directament fets amb pols, suc deshidratat diran els benèvols, de color groguenc (però no és el taronja el color de les taronges? Fins i tot meu fill de 3 anys sap això, collons), i que si no és pel rètol que posen al costat de la gerra o al costat del botó de la màquina expenedora, un no sap què cony s’està servint, si un got de suc o de Fairy.

I com podrien els hotelers posar fi a aquest excés. Doncs se m’ocorren tres solucions. A saber:

En primer lloc, senyors hotelers, si tant els preocupa la nostra salut, no ens intentin enganyar amb sucs que ens cremen les entranyes al primer glop o que ens dissolen els òrgans interns si ens bevem got i mig. Ens volen donar fruita, doncs molt fàcil, eliminin els sucs i posin grans quantitats de fruita fresca en els seus bufets d’esmorzar. Això si, si pot ser peladet i neta, a que aquestes hores del matí un encara està amb la mandra a sobre.

En segon lloc, doni’ns taronges i nosaltres les espremerem. Això sí, doni’ns una espremedora, murri, que ens coneixem. Les taronges són barates i hi ha una gran varietat de màquines espremedores que es poden posar a disposició dels clients. Ja estem acostumats a fer-ho a casa, i tot i que quan anem a un hotel esperem ser servits, si hi ha risc per a la nostra salut, estarem encantats de fer-ho nosaltres.

I en tercer lloc i la que més els agradarà, senyors hotelers. Com amb el cafè, cobrin vostès un euro més, però doni’ns sucs frescos i acabats de fer. Els esmorzars dels hotels ja són cars ara i perquè ho siguin una mica més, tampoc ens esquinçarem les vestidures, sobretot si aconseguim que els sucs deixin d’assemblar-se més a un dissolvent que a una beguda saludable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: